Hvad er onlinemarkedsføring?

Online markedsføring indebærer alt digital markedsføring i forbindelse med dit website eller webshop. Der findes mange former for online markedsføring. Vi vælger primært at koncentrere os om to – søgemaskineoptimering og Google AdWords.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering (også kendt som SEO). SEO en passiv måde at opbygge højere rang på dine søgeord på. Det går kort sagt ud på at hjælpe dig frem på nettet via. professionelle skrevet tekster der bygger dit søgeord op over en længere periode.

Google AdWords

Den anden er Google AdWords. AdWords er betalte reklamer som bliver vidst ud fra hvor meget du betaler, og hvor godt den side du linker kampagnen til er opbygget samt hvor god og indholdsrig teksten er. Det indebære også en masse tekniske opbygnings tricks, samt at man holder sig opdateret på Google AdWords system, hvor man opbygger reklamerne.

Hvordan hjælper vi dit firma?

Om du ønsker at din side skal perform godt via SEO, eller du aggressivt vil gå efter den bedste AdWords løsning, er vi klar til at hjælpe dit firma få en bedre placering. Det eneste du skal gøre er at vælge de søgeord du ønsker at blive fundet på i samarbejde med os. Derefter kan du læne dig tilbage i kontorstolen imens vi sætter det hele op.